Velg en side

Derfor er kredittkort supert på ferie

Dagene blir kortere og gradestokken krymper stadig lenger nedover. Det er fortsatt lenge til sommer og varme i Norge. Nå er det heller shopping og juleforberedelser som står i fokus. Man merker at tålmodigheten er litt kortere og at overskuddet ikke er der. Ungene maser og det bør ikke komme flere overraskelser av negative slag nå. Drømmen går til hotell-basseng der man kan sleppe ungene løs og heller slappe av i behagelige temperaturer.

Å bestille sydenferie i julestria er for mange kanskje ikke oppnåelig. Men det er før man har satt fokus på kredittkort. På nettsiden Kredittkrt.no finner man mange forskjellige kredittkort. Det er ikke uten grunn at man kan finne svært ulike kredittkort. Først og fremst kommer det an på hvilken type forbruk man legger opp til.

Grunner til at kredittkort er bra

Selv om det er en stund til man skal ut å reise, er det nå prisene er best. Det er derfor svært gunstig å bestille ferien med barna nå. Man får tilbud om rimeligere flybilletter og bedre hoteller nærmere sentrum for en lavere pris. Man kan bestille ferien sin på de mest barnevennlige stedene og få lagt ferien akkurat når det passer dere.

Velger man for eksempel Bank Norwegian fra kredittkrt.no sine sider, vil man også spare bonus poeng og få med reiseforsikring på samme gang. Selv om det gjelder vanlige vilkår og betingelser, så er det helt klart mange fordeler å ta bruk av.

SAS har også sitt eget kredittkort, som er knyttet til American Express. Er man avhengig av en bil på feriestedet, kan man få leiebil som også gir bonus i form av poeng. Disse poengene kan man bruke på senere reiser.

Men det er flere grunner til at du skal velge kredittkort når du reiser på ferie. Det er nemlig svært gunstig å bruke kredittkort i utlandet. Det er få gebyrer og det er mye tryggere å bruke enn bankkortet man får inn lønn på. Kredittkort kan brukes på de fleste steder man ferdes i hele verden.

Enten man velger Visa eller Mastercard, er disse selskapene de mest anerkjente for kjøp og betaling. Kortene bruker SSL-kryptering som sikkerhetsløsning, slik at det vil være umulig å bryte de krypterte transaksjonene.

Men det beste med å bruke kredittkort for å dra på ferie med barna, er for det første at man i det hele tatt for realisert feriedrømmen. For det andre blir kostnaden lavere, noe som gjør at dere vil ha mange penger igjen til selve ferien når sommeren kommer.