Velg en side

Reise med barn til Gran Canaria

Et av vinterens mest populære reisemål er som alltid Gran Canaria, og for deg som reiser med barn finnes det massevis av aktiviteter dere kan bli med på som passer for både store og små barn.

Først og fremst gjelder det å velge det riktige hotellet, for med et skikkelig barnevennlig hotell, er grunnen lagt for en god ferie for både store og små. Det skal ikke undervurderes hvor mye bedre ferien blir for foreldre hvis barna samtidig har det bra! På GranCanaria.blog finner du en god oversikt over hoteller som blir anbefalt for barnefamilier, og med et godt utgangspunkt er man bedre rustet for at resten av ferien blir vellykket.

Men tilbake til gran Canaria, hva skal man finne på med barna på ferie der nede? Mye kommer litt ann på hvor gamle barna er, men det finnes noe for de fleste aldre. En aktivitet som nesten aldri slår feil, er å dra til et badeland eller en vannpark, og det finnes to alternativer som er veldig populære blant den yngre garde. Aqualand i Maspalomas er det ene, og badelandet Taurito Water Park er det andre. Hvilken som er best er egentlig mest smak og behag, og kanskje mest viktig er hvilken som er nærmest der du bor. Å kjøre alt for lenge i bil eller buss, er sjelden noe de minste setter alt for stor pris på.

En annen morsom park er den nye Angry Birds parken i Puerto Rico. Dette er mere en aktivitetspark med hoppeslott, klatretårn, ballhav, trampoliner og lekeplasser og passer kanskje best for de minste, men det finnes også en skatepark, minigolf, fotballbaner og en spennende laserlabyrint. Alt i alt er det en fin tur hvis dere vil gjøre noe aktivt med barna for en dag.

Nå skal det ikke stikkes under en stol, at ofte er det eneste som behøves en tur på stranda for at barna skal trives. Ta med bøtte og spann, vannmadrass eller surfingbrett, alt etter hvor store barna er, og dagen blir gjerne perfekt i deres øyne. Når man i tillegg får spise så mye is man vil, er det ikke så veldig mye som slår dette!