Velg en side

Cruise med familien

Hvor skal man reise med barna er det mange som lurer på når sommeren nærmer seg. En etterlengtet ferie, med en utsøkt luksus, uten stress og mas. Det man trenger er et cruise. Flere og flere velger cruise når de skal reise på ferie med hele familien, og det er det mange grunner til.

Destinasjoner

Det finnes en mengde ulike destinasjoner man kan reise på, og selv om ikke cruiset går i fra en havn nær der man bor, kan man bestille reisen med fly, slik at man får akkurat det cruiset man selv ønsker. Da kan man legge opp ferien etter hvor mye man vil bruke på ferien også videre. Det finnes utallige reisemål, eller typer cruise hvor man kan velge naturopplevelser, eller overfart fra havn til havn, med bybesøk og shopping.

Lettvint

Uansett hvor man drar eller hvor man skal, så følger ”hotellet” med dere. Man slipper å pakke om, eller forflytte seg. Man er alltid i nærheten av lugaren sin, hvor man kan få en velfortjent pust i bakken, mens barna bader i bassenget eller leker i lekelandet. Man slipper å lage mat selv, eller rydde og vaske. Alt følger med, og man kan til og med få barnevakt dersom det skulle trengs. Cruise for hele familien er en behagelig og lettvint måte å reise på.

Underholdning

Alle cruise tilbyr flott underholdning, både for voksen og barn. Alt fra sirkusshow, til tryllekunster og teaterforestillinger. Her kan man koble av med litt kasino på kveldene, mens kona shopper og barna leker med de andre barna i lekeavdelingen. Er det en spesiell tid på året, for eksempel juletid, vil det både finnes nisser og julestrømper for barn. Men bading er en fellesnevner, noe alle barn elsker.

Gå i land

Cruise har alltid en rundreise de drar på, slik at folk skal kunne gå i land og besøke de nye stedene, mens cruiset bolker opp for neste destinasjon, rydder og vasker.

Da kan man besøke den byen man drømte om å reise til, samtidig som barna får kommet seg litt på land. I tillegg kan mor shoppe, mens far ser på historiske bygning og opplever kultur.

Hurtigruten

I Norge finnes det mange muligheter for å reise på cruise, men den mest nærliggende er Hurtigruten. De har en rekke cruise langs den norske kysten, men i tillegg mange cruise til eventyrlige reiser til arktiske strøk, så vel som Middelhavet og Karibia. De har til og med sitt eget barne-program de unge reisende kan delta på, for barn mellom 7-13 år. Det kalles Young Explorers, og er til for å underholde barna på overreiser og lære dem om natur, klima og historie. Det meste er tenkt på for at ferien skal bli best mulig også for barna. På Young Explorers møter man mange andre barn i samme alder, og her kan man knytte vennskaps bånd for framtiden.

Royal Caribbean Cruise Line

Er et annet rederi som tilbyr fantastiske cruise for barnefamilier verden over med sine elegante skip. De tilbyr cruise fra mai til oktober hvert år, hvor reisende kan få oppleve noen av de vakreste cruisene som finnes, enten den går til Karibia, Østersjøen eller en transatlantisk overfart for mennesker som vet å nyte livet. Med bestillingene kan man få spesialdesignede utflukter som passer utmerket til barnefamilier, eller underholdning om bord for liten og stor. Her kan man bade på dekk mens sola skinner på himmelen. Man vil føle seg som en kongelig med den fantastiske luksusen om bord. Det kan bli vanskelig å få med seg barna hjem igjen etter et cruise med RC.